Mijn lieve volgers

vrijdag 3 maart 2017

Cherish

Hoi blogdinnetjes,

Het was gisteren weer mijn beurt om een creatie te plaatsen als DT-lid van Creaties met Papicolor papier. Deze keer heb ik gekozen om een doosje te maken. Met wat lekkers erin en mooi ingepakt in cellofaanpapier lijkt het mij een mooi cadeautje voor Moederdag. Wat vinden jullie?

 
Het doosje heb ik ontwerpen met de Silhouette Cameo en uitgesneden uit het nieuwe roze kraftpapier van Papicolor.


De basis heb ik bewerkt met de Parels embossingfolder van Marianne Design (DF3424) en hierop roze plakparels geplakt. Aan de onder- en bovenkant heb ik een dunstrookje geplakt, dat ik heb gesneden uit felroze cardstock van Papicolor. De rand van de deksel heb ik versierd met een roze lint en daar overheen heb ik een kantje geplakt.


De deksel heb ik versierd met ornamentjes en een schilderijtje van lichtgewicht klei, dat ik heb gemaakt met de silicone mallen van Martha Stewart. Het woord 'cherish' is gemaakt op de computer en dan letter voor letter in het schilderijtje geplakt. Nog een mooie bloementoef, wat plakparels en een paar takjes gemaakt met een mal van Noor Design 6002/0258 maakt de deksel helemaal af.

Ik ben heel benieuwd, wat jullie van mijn creatie vinden. Nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Veel liefs,

2 opmerkingen :

GerJanne zei

Hoi Glenda,
Wat een geweldig mooi doosje heb je gemaakt. Supermooi het deksel met de bloemen en het lijstje.
Een sieraad in je kamer. Mooie kleuren zijn het.
Leuk dat ik je af en toe op mijn blog zie. Waardeer ik heel erg!!
Groetjes,
GerJanne

aussie aNNie zei

Hello Glenda, thanks for your visit. This is pretty, love your creative make. I am now following you and you may like to follow me.xx[aNNie]