Mijn lieve volgers

donderdag 9 februari 2017

Merry Christmas

Hoi blogmaatjes,

We hadden van Papicolor een prachtig pakket gekregen. In dit pakket zaten ook peel-off stickers. Hoewel het gebruik van peel-off stickers niet zo mijn ding is, wou ik toch de uitdaging aan gaan om er een creatie mee te maken. De peel-off stickers scheurden niet kapot als je ze eraf ging halen en de kleine deeltjes bleven mooi achter op het vel, dus dat vond ik wel super fijn.
Als basis heb ik een kaart gesneden van 17x15 cm uit hagelwit cardstock en deze gerild op 2 cm aan de lange zijde. Ze krijg je aan de bovenkant een omgevouwen strook van 2 cm.

Hierna heb ik een kaart gesneden van 14,5 x 14,5 cm uit hagelwit cardstock en geëmbost met een sneeuwvlok folder van Marianne Design. Deze kaart heb ik aan de binnenkant van mijn basiskaart geplakt.Ik heb daarna twee stroken hagelwit cardstock genomen en hier een soort van bergen uitgeknipt en deze aan de onderkant op de kaart van 14,5 x 14,5 cm geplakt.
Hierna heb ik een kaart van 15 x 15 cm gesneden uit vellum. Deze heb ik ook geëmbost met de sneeuwvlok folder en daarna bevestigd aan de achterkant van het omgevouwen strookje bovenaan je basiskaart. Uit 3 stroken hagelwit cardstock heb ik weer een soort van bergen geknipt en aan de onderkant van het vellum geplakt.
De tekst Merry Christmas heb ik geprint op een strook hagelwit cardstock van 1,5 x 14,5 cm en deze geplakt op het omgevouwen strookje bovenaan je kaart.

Als laatste waren de peel-off stickers aan de beurt. Ik heb de huisjes en de sneeuwvlokjes verdeeld over de voorkant en de binnenkant. Als je de kaart dicht hebt, dan zie je lichtjes de huisjes en sneeuwvlokjes van de binnenkant. Ik wou hiermee een soort van diepte creëren. Ik heb ervoor gekozen om een aantal delen, die eigenlijk achter bleven op het peel-off vel, weer terug te plakken in de huisjes om ze zo een wat vollere uitstraling te geven.♥♥♥
Hieronder nog even op een rijtje de gebruikte Papicolor producten:
Cardstock Original Hagelwit (No. 298930)
Peel-off stickers (deze zijn nieuw en komen nog op de website)

Heel erg leuk, dat jullie langskwamen en tot de volgende keer.

Veel liefs,

4 opmerkingen :

Antoinette Voorn zei

Wat mooi Glenda!

Glenda de Heide zei

Dank je wel Antoinette!

Veel liefs Glenda

Anja v K@@rten zei

Nou, ondanks de stickers, een onwijs geslaagde kaart geworden!!!
Creatieve groetjes, Anja

Glenda de Heide zei

Dank je wel Anja!

Veel liefs Glenda