Mijn lieve volgers

maandag 9 juli 2012

Lovely purple

Allereerst wil ik mijn nieuwe volgers van harte welkom heten. Ik vind het erg leuk, dat jullie mij willen volgen en ik kijk uit naar jullie berichtjes. Ik lees ze altijd met veel plezier.

Nu tot de orde van de dag. Vandaag begint weer een nieuwe challenge bij De Creatieve Zebra. Deze keer willen we graag een creatie zien, die gemaakt is adhv een sketch.

Hier mijn voorbeeldkaart voor deze challenge.


Als basis heb ik witte cardstock gebruikt en dit gecombineerd met paarse cardstock en papier uit een blokje van g.c.d studios. De randjes heb ik gesponst met Dusty Concord.


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Ink gebruikt: Vintage Photo, Antique Linen, Tattered Rose, Victorian Velvet, Dusty Concord, Milled Lavender, Peeled Paint en Iced Spruce.


De kaart heb ik versierd met: bloemetjes gesponst met Dusty Concord, wondgaas, kant, parelketting, Creatable van Marianne Design Lr0185, takjes gemaakt met Martha Stewart Branch-pons, pareltjes gemaakt met mijn perlenpen, een bedeltje en een zelfgemaakte label met Happy Birthday (Action) erop.

Hier nog even een foto met het label eruit.


Ik kijk weer uit naar jullie lieve reactie's.

Veel liefs,
Een reactie posten