Mijn lieve volgers

woensdag 15 februari 2012

Nieuwe challenge op De Creatieve Zebra

Vandaag is er weer een nieuwe challenge op De Creatieve Zebra. Het is de bedoeling, dat je iets anders maakt dan een gewoon kaartje. Dit kan bv een doosje, een taartstukje, een easel-kaart, een kaart met theelichtjes, etc zijn. Alles mag zolang het maar geen rechthoekige of vierkante kaart is!

Voor deze challenge heb ik als DT-lid deze boekkaart gemaakt als voorbeeld.


Als basis heb ik creme-kleurige cardstock gebruikt en dit gecombineerd met roze cardstock en het mooie papier Pink butterfly & Letters van PION design.

Verder heb ik de boekkaart versierd met Marianne Design Creatables Lr0203 (Boom - linksboven half achter het plaatje) en Lr0205 (Hekje), wondgaas, lint, kant, bloemetjes en parels gemaakt met mijn perlenpen 102.


Beide stempeltjes respectievelijk Tilda with hellebores van Sweet Christmas en Special Edition Tilda zijn ingekleurd met de volgende kleuren Distress Ink: Vintage Photo, Antique Linen, Tattered Rose, Worn Lipstick, Milled Lavender, Victorian Velvet en Pumice Stone. En voor het eerste stempeltje heb ik ook nog Peeled Paint gebruikt.Hier nog even de binnenkant van mijn boekkaartje. Aan de linkerkant is er ruimte voor een kaartje met iets persoonlijks erop en aan de rechterkant kan je een kadootje kwijt.


Met dit boekkaartje wil ik meedoen met de volgende challenges:
Simply Magnolia - RED and /or PINK with WHITE
Creatalicious Challenges - All About Lace

Ook wil ik even mijn nieuwe volgers welkom heten. Erg leuk dat jullie mijn kaartjes willen volgen.

Nou, ik ben weer erg benieuwd wat jullie ervan vinden.

Veel liefs,
Een reactie posten