Mijn lieve volgers

maandag 14 mei 2012

Happy birthday

Vandaag start een nieuwe challenge bij De Creatieve Zebra, nl Alles mag - Anything goes. Het challengeblog is helemaal vernieuwd, dus kom gezellig een kijkje nemen en doe lekker mee met de challenge.

Voor de challenge heb ik deze voorbeeldkaart gemaakt.


Als basis heb ik witte cardstock gebruikt en dit heb ik gecombineerd met kraft papier en papier van g.c.d studios. De randjes heb ik gesponst met Vintage Photo. Verder heb ik de kaart nog versierd met witte bloemetjes, die ik ook heb gesponst met Vintage Photo. En achter de bloemetjes zitten 2 takjes, die komen van Martha Stewart - Branch. Ik heb nog een labeltje gemaakt met daarop het tekstje Happy Birthday. Dit tekststempeltje komt van de Action. En verder heb ik nog pareltjes gemaakt met mijn perlenpen.


Hier nog even een close-up van Tilda. Ik heb haar ingekleurd met de volgende kleuren Distress Ink: Vintage Photo, Antique Linen, Tattered Rose, Worn Lipstick, Broken China, Festive Berries, Peeled Paint en Pumice Stone.Gezellig dat je langskwam en bedankt voor je reactie, die lees ik altijd met erg veel plezier.

Veel liefs,
Een reactie posten