Mijn lieve volgers

woensdag 21 maart 2012

Een versierde kaars

Een tijdje geleden heb ik bij Sieta zo iets prachtigs gezien, nl een versierde kaars. Ik vond dit zo'n leuk idee en nu ben ik er eindelijk zelf aan toegekomen. Eerst was ik wel een beetje huiverig, want ik kleur mijn stempels altijd in met Distress Ink en gaat dit wel goed op een zakdoekje?

Maar zie hier mijn versierde kaars.


En wat betreft de Distress Ink ... ik heb gewoon geen water gebruikt en dan gaat het wel.

De kaars heb ik gekocht bij de Kruidvat. Het kant, het brede rode lint achter het kant (misschien moeilijk te zien) en de witte stampertjes had ik nog in voorraad en de bloemetjes heb ik snel nog even gekocht (rood had ik namelijk niet liggen).
Het dunne rode lintje is een ophanglintje uit een t-shirt. En de pinnetjes heb ik zelfgemaakt met een kopspeld en losse kraaltjes.


Tilda with Heartchain komt uit de Sweet Crazy Love collectie en ik heb haar ingekleurd met de volgende kleuren Distress Ink: Vintage Photo, Tattered Rose, Worn Lipstick, Festive Berries, Black Soot en Pumice Stone.


Ik wil graag meedoen met de volgende challenges:
Magnolia-Licious Challenge - Colour challenge
Magnolia Mania Challenge - Challenge # 42 No card
Simon Says Stamp Challenge - Bingo (Flowers, Lace and Ribbon)
Cute Card Thursday - Challenge 208 Happy Birthday
Magnolia Down Under Challenges - Challenge #138 Old Treasures
Creative Belli blog - Challenge #139 - Clean and Simple CAS

De kaars staat nu te pronken op het dressoir bij mijn moeder. Zij was afgelopen zaterdag namelijk jarig en de kaars was een verjaardagscadeautje.
Zij was er erg blij mee. En ik ben er zelf ook eigenlijk wel trots op.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Tevens wil ik iedereen bedanken, die een reactie hebben achtergelaten op mijn vorige bericht, ik lees ze altijd met veel plezier.

Veel liefs,
Een reactie posten