Mijn lieve volgers

vrijdag 20 juli 2012

Een triest berichtje

Gisteren kreeg ik het trieste bericht, dat Jasper, het pasgeboren zoontje van mijn collega, woensdag was overleden. De tranen rollen weer over m'n wangen nu ik dit aan het typen ben. Ik vind het zo'n verschrikkelijk bericht.

Vandaag heb ik onderstaand kaartje voor mijn collega en z'n familie gemaakt.Ik heb witte cardstock gebruikt als basis en dit gecombineerd met kraft papier en design papier uit een blokje van g.c.d studios Ella Blue. Verder heb ik de kaart versierd met allemaal vlindertjes (Marianne Design), een stukje kant en lint en een gedichtje.
Hier nog even een foto van schuin genomen. De vlinders lijken nu net op te stijgen van het kaartje.Ik wens mijn collega en z'n familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Veel liefs,

maandag 16 juli 2012

Voor de verandering eens een ronde kaart

Vandaag start de laatste challenge voor de zomerstop bij De Creatieve Zebra. Het is een Alles mag-uitdaging, dus je mag met iedere creatie meedoen.

Voor deze challenge heb ik eens een ronde kaart gemaakt.


Als basis heb ik witte cardstock gebruikt en deze gecombineerd met kraft papier en papier uit een blokje van Maja Design Vintage Summer Basics. De randen van het kraft papier en het design papier heb ik ruw gemaakt en verder heb ik alle randen gesponst met Milled Lavender.


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Ink gebruikt: Brushed Corduroy, Antique Linen, Tattered Rose, Victorian Velvet, Milled Lavender, Weathered Wood and Peeled Paint. Tevens heb ik op de vleugeltjes en op het hartje van de bloem wat glittertjes gedaan.


 De tag is een Creatable van Marianne Design Lr0180. De Happy Birtday-stempel komt van de Action en de hartjes komen uit de stempelset van Forever Friend Black & Gold.


Verder heb ik gebruikt:
- roze garen
  (het is niet te zien op de foto, maar ik heb de twee helften aan elkaar genaaid)
- harten doily
- verschillende bloemetjes
- Martha Stewart pons Branch
- wondgaas
- lint
- kant
- parelketting
- Creatable Marianne Design Lr0159


Met deze kaart wil ik meedoen met de volgende challenge:
- Ge-We Hobbychallenge - Ronde kaart met kleurtjes


Ik vond hem eigenlijk wel erg leuk gelukt al zeg ik het zelf. Ben benieuwd wat jullie vinden.

Ik wil jullie tot slot nog een hele fijne avond toewensen.

Veel liefs,

maandag 9 juli 2012

Lovely purple

Allereerst wil ik mijn nieuwe volgers van harte welkom heten. Ik vind het erg leuk, dat jullie mij willen volgen en ik kijk uit naar jullie berichtjes. Ik lees ze altijd met veel plezier.

Nu tot de orde van de dag. Vandaag begint weer een nieuwe challenge bij De Creatieve Zebra. Deze keer willen we graag een creatie zien, die gemaakt is adhv een sketch.

Hier mijn voorbeeldkaart voor deze challenge.


Als basis heb ik witte cardstock gebruikt en dit gecombineerd met paarse cardstock en papier uit een blokje van g.c.d studios. De randjes heb ik gesponst met Dusty Concord.


Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Ink gebruikt: Vintage Photo, Antique Linen, Tattered Rose, Victorian Velvet, Dusty Concord, Milled Lavender, Peeled Paint en Iced Spruce.


De kaart heb ik versierd met: bloemetjes gesponst met Dusty Concord, wondgaas, kant, parelketting, Creatable van Marianne Design Lr0185, takjes gemaakt met Martha Stewart Branch-pons, pareltjes gemaakt met mijn perlenpen, een bedeltje en een zelfgemaakte label met Happy Birthday (Action) erop.

Hier nog even een foto met het label eruit.


Ik kijk weer uit naar jullie lieve reactie's.

Veel liefs,

zondag 8 juli 2012

Candy gewonnen

Hier even een berichtje van mij.

Bij Scrapkraom kon je een candy winnen en wat denk je .... ik heb hem gewonnen. Te gek hé?


Lieve Carin en Agnes dank je wel voor deze leuke stempel. Ik ben er super blij mee.

Veel liefs,