Mijn lieve volgers

maandag 25 juni 2012

Honeybee Tilda

Vandaag begint weer een nieuwe challenge bij De Creatieve Zebra. Deze keer willen we graag zo'n schattige wiebelkaart zien.

Hier mijn voorbeeldkaart voor deze challenge.Als basis heb ik witte cardstock gebruikt en dit gecombineerd met gele cardstock en papier uit een blokje van de Action. De randjes heb ik gesponst met Wild Honey.Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Ink gebruikt: Vintage Photo, Antique Linen, Tattered Rose, Victorian Velvet, Wild Honey en Iced Spruce.De rand van de kaart heb ik versierd met een stukje kralenketting en verder heb ik de volgende dingetjes gebruikt: verschillende Creatables van Marianne Design, nl Lr0158, Lr0159, Lr0192, Lr0205 en Lr0206, Craftable Cr1205 van MD, bloemetjes gesponst met Wild Honey en een stukje wondgaas.

Ik kijk weer uit naar jullie lieve reactie's. Ik lees ze altijd met veel plezier.

Veel liefs,

vrijdag 22 juni 2012

Vintage Magnolia

Allereerst wil ik mijn nieuwe volgers welkom heten. Erg leuk dat jullie mijn blog willen volgen.

Onderstaand kaartje heb ik gemaakt voor een nieuw challengeblog genaamd ScrapKaartChallenge. De eerste challenge is een foto-challenge en tevens een DT-call.

Zoals jullie kunnen zien, is het een kaartje geworden met een Vintage touch.Als basis heb ik witte cardstock gebruikt, gecombineerd met blauw cardstock en papier van g.c.d studios. Alle randjes heb ik gesponst met Vintage Photo. Verder heb ik de kaart versierd met een harten doily, kant, bloemetjes en wat pareltjes, gemaakt met mijn perlenpen.
Tilda komt van een oudere serie en ik heb haar ingekleurd met de volgende kleuren Distress Ink: Vintage Photo, Antique Linen, Victorian Velvet, Tattered Rose, Weathered Wood, Black Soot, Peeled Paint, Festive Berries en Pumice Stone.Op het blog werd ook nog gevraagd om iets over jezelf te vertellen en waarom je graag in het DT-team wilt.

Nou hier komt het dan:
Mijn naam is Glenda, 35 jaar en ik ben dit jaar 10 jaar getrouwd met Erwin. We hebben een zoontje van 8 jaar genaamd Dylan. Al vanaf jongs af aan ben ik creatief bezig, bijv tekenen, Fimo klei, filigraan. Door mijn schoonmoeder heb ik het kaartjes maken ontdekt. Op dit moment ben ik helemaal weg van de Magnolia-stempeltjes.

Lekker creatief bezig zijn en dan ook nog een inspiratiebron voor anderen zijn. Wie wil dat nou niet? Ook vind ik het leuk om in een team te werken en zo van elkaars creaties te genieten en nieuwe ideeën op te doen.

En nu maar afwachten...

Veel liefs,

maandag 11 juni 2012

Spreading love on Father's Day

Het is weer maandag, dus een nieuwe weekchallenge bij De Creatieve Zebra. Deze week willen we een kaartje voor Vaderdag zien.

Voor deze challenge heb ik de volgende voorbeeldkaart gemaakt.Als basis heb ik witte cardstock gebruikt en dit gecombineerd met donkergrijze cardstock en het mooie papier van Maja Design Vintage Summer Basics.
De randjes heb ik weer ruw gemaakt en gesponst met Evergreen Bough.

De sketch komt van Marianne.Tilda heb ik ingekleurd met de volgende kleuren Distress Ink: Vintage Photo, Antique Linen, Tattered Rose, Victorian Velvet, Evergreen Bough, Black Soot en Festive Berries.

Bedankt voor het langskomen en een hele fijne dag gewenst.

Veel liefs,

vrijdag 8 juni 2012

Tilda Raining Hearts

Mijn vader is vandaag jarig en ik wil jullie even dit kaartje laten zien, dat ik net voor hem heb gemaakt. Vanavond gaan we op visite en ik hoop, dat hij hem mooi zal vinden.Als basis heb ik witte cardstock gebruikt en dit heb ik gecombineerd met het mooie papier van Maja Design Vintage Summer Basics. De randjes heb ik ruw gemaakt met een schaar en daarna gesponst met Weathered Wood.

Verder heb ik de kaart versierd met een bloementoef met daarachter een stukje tule en takjes geponst met Martha Stewart Branch. De tekststempels komen van de action.Voor Tilda heb ik de volgende kleuren Distress Ink gebruikt: Vintage Photo, Antique Linen, Tattered Rose, Worn Lipstick, Broken China, Weathered Wood, Festive Berries en Pumice Stone.

Ik ben weer benieuwd naar jullie reacties.

Veel liefs,