Mijn lieve volgers

zaterdag 29 oktober 2011

Have a lovely christmas

Goedemiddag,

Tijdens het blog-hoppen kwam ik op de blog van Moeders Hobbypaleis. Hier zag ik, dat ze een DT-call hebben en hier wil ik graag aan mee doen. Hiervoor dien je een kerstcreatie te maken.

Het is een witte kaart geworden met daarop lichtbruine cardstock. Het papier is uit een Pretty Papers Bloc van Marianne Design Eline's Merry Little Christmas. De randen heb ik bewerkt met mijn nagels en gesponst met Vintage Photo.


Voor het Forever Friends-beertje heb ik de volgende kleuren Distress Ink gebruikt: Vintage Photo, Antique Linen en Worn Lipstick.


Verder heb ik het kaartje versierd met lint, dennetakken (van Marianne Design Creatable Lr0181), houten sneeuwvlokken, die ik bij de Xenos vandaan heb en een zelfgemaakt labeltje.


Ik hoop, dat mijn kaartje in de smaak valt. Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Groetjes van

zondag 16 oktober 2011

Thank you for everything

Goede avond,

Hierbij wil ik mijn schoonzus bedanken voor haar lieve reactie op mijn vorige kaart.

Vandaag heb ik een kaartje gemaakt met als inspiratie de SOL van Magnolia Club. Het kaartje is voor mijn ouders. Ze staan altijd voor mij klaar en hiervoor hebben ze wel een bedankje verdiend.

Ik heb witte en blauwe cardstock gebruikt, die ik heb gesponst met Broken China. Het papier komt van de Action en heb ik ook gesponst met Broken China.

Voor Tilda heb ik de volgende Distress Ink kleuren gebruikt: Tattered Rose, Worn Lipstick, Vintage Photo, Antique Linen, Weathered Wood, Dusty Concord en Milled Lavender. 

De bloemetjes komen uit de winkel van Hobbyvoordelig te Vlaardingen en heb ik gesponst met Broken China. De paarse bloem komt uit de winkel van Doe@ding en de knopen zijn van Marianne Design.

Lieve groetjes,