Mijn lieve volgers

woensdag 17 augustus 2011

Happy birthday with magnolia

Goede avond,

Vorige week was ik begonnen met een verjaardagskaartje voor ons vakantiekennisje en vandaag heb ik hem verder afgemaakt.

Ik heb roze cardstock gebruikt en het papier komt van de Action, uit een vintage blokje. De bloemetjes had ik nog liggen. Het kantje komt van CreaTables Stencil Lr0155 van Marianne Design en het lint wat ik er doorheen heb geweven, heb ik gekocht op een hobbybeurs.
Tilda heb ik ingekleurd met Derwent potloden.
Hier zie je de eerste binnenkant met een verjaardagstekstje, dat ik heb gevonden op internet.


En dit is de tweede binnenkant. Ook deze bloemen komen uit de winkel van Doe@ding.

Verder heb ik de volgende CreaTables Stencils van Marianne Design gebruikt:  Lr0154 (label), Lr0157 (decoratieve blaadjes) en Lr0158 (vlindertjes).

Ik ben benieuwd of hij in de smaak valt.

Liefs,

zaterdag 6 augustus 2011

Een snoezige verjaardag

Goede avond,

Hier mijn allereerste kaartje voor mijn blog. Het is een double pocket kaart geworden.


Ik heb hiervoor lichtgroene, oranje en witte cardstock gebruikt. De randjes heb ik gesponst met Vintage Photo. Het papier komt van de Action vandaan, uit een vintage blokje en ook de stempel komt van de Action. Ik heb het snoesje ingekleurd met Derwent potloden.

De witte bloem komt uit de winkel van Doe@Ding in Spijkenisse. Het lint had ik gekregen van mijn oma. Verder heb ik de kaart versierd met de CreaTables Stencils van Marianne Design Lr0156 (bladeren), Lr0154 (label) en Lr0145 (bloemetje).

Is het geen snoesje?

Veel liefs,